maandag 1 juni 2015

Woning verkocht!

Een goede fotoreportage van een woning is essentieel voor een snelle verkoop. Daarnaast helpt het enorm als de woning wordt gestyled. De onderstaande woning in Nieuwegein was dan ook door een goede presentatie op internet, binnen één week verkocht! Mede dankzij de tomeloze inzet van Mommersteeg Makelaardij uit Loenen aan de Vecht, die een Nieuwegein-specialist is.



Copyright: HLP images

Slottuin omgetoverd tot beeldentuin

Vanaf nu kunt u tot 31 december 2015 in de Slottuin diverse beelden bewonderen. Tot eind 2015 is de Slottuin omgetoverd tot een ware beeldentuin. Loop de route en bekijk de werken van kunstenaars als Armando, Hubertus von der Goltz, Erik van Spornsen en Jan van IJzendoorn. De beeldentuin is dagelijks geopend tussen 09.00 uur en 18.00 uur en gratis toegankelijk.

Veel belangstelling voor de officiële opening door Wethouder Kunst & Cultuur Marcel Fluitman

Dick Bouwma geeft een rondleiding tijdens de officiële opening

Copyright: HLP images

Bevrijdingsfestival Utrecht 2015

Een bruisend feest, dat ondanks een flinke regen- en onweersbui in aanvang, een groot succes is geworden. 
HLP images fotografeerde de ontvangst van sponsors en VIP's, waarbij er diverse handelingen werden verricht door de Commissaris van de Koning en de Burgemeester van Utrecht.
Burgemeester Jan van Zanen ontving tijdens het Bevrijdingsfestival uit handen van directeur Lieve Declercq van drinkwaterbedrijf Vitens een gele Join the Pipe watertapkraan voor park Transwijk. Bezoekers aan het park kunnen binnenkort gratis vers Utrecht drinkwater tappen.


Met Di-rect op de foto. Wie wil dat niet!
Copyright: HLP images